Syvätty Nolla-mökki

Ennakkotilaa
Nolla

Nollan hankkiminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Täysin kalustettu ja varusteltu Nolla toimitetaan aina asennettuna kohteeseen. Asennus kestää tyypillisesti noin 2 päivää.

Ennakkotilauskaavakkeen lähettämisen jälkeen henkilökuntamme käy kanssasi läpi kohteesi erityispiirteet ja hoitaa tarvittaessa yhteydet viranomaisiin.

Tilaa

Puutausta

Toimitus-
sisältö

Toimituspaketti sisältää täysin kalustetun ja varustellun Nollan asennettuna kohteeseen. Toimitus sisältää:

Nolla asennettuna kohteeseen, kalusteet, Marimekon sisustuspaketti (Vuonna 2020), aurinkovoimala, keraaminen liesi/lämmitin, lukitus, kaksi sänkyä petivaatteineen sekä perehdytys Nollan käyttöön.

Katso tarkemmat tiedot toimitussisällöstä.

Tilaa

Ansaitse
Majoittajana

Mitä jos rahoittaisit Nollasi hankinnan vuokraamalla sitä matkailijoille? Luontomatkailu on nouseva trendi ja mielenkiintoisista kohteista on huutava pula. Mikäli haluat ansaita Nolla-majoittajana, voidaan kohteesi tuoda näkyviin Nollan sivustoille. Päätät itse hinnan ja milloin haluat kohdettasi vuokrata. Sivuston kautta tehdyistä varauksista peritään 20% välityspalkkio. Lisäksi voit tarjota kohdetta vapaasti muilla varaussivustoilla, kuten AirBnb ja Booking.com

Mies astuu ulos Nolla-mökistä

Ennakkotilaa

Täyttämällä oheisen kaavakkeen teet Nollasta ennakkotilauksen. Varausmaksu 200 euroa palautetaan, mikäli jostain syystä ennakkotilaus ei johtaisi lopulliseen kauppaan.

Ennakkotilauksen jälkeen henkilökuntamme on sinuun yhteydessä ja käy kanssasi läpi tilaus- ja toimitusprosessin sekä kohteesi erityispiirteet.

Toimitamme Nollat ennakkotilausten mukaisessa järjestyksessä. Arvioitu toimitusaika on tällä hetkellä noin 6-8 viikkoa. Mikäli sinulla on kysyttävää voit olla meihin yhteydessä soittamalla numeroon 010 384 5000 tai lähettämällä viestiä osoitteeseen sales@nollacabins.com

Harkitsetko rahoitusta?
Alla olevalla laskurilla voit laskea sinulle parhaiten soveltuvan kuukausierän ja hakea rahoituspäätöksen ennakkoon valmiiksi. Myönnetty lainapäätös ei sido sinua mihinkään ennen lopullista tilausta. Ensimmäinenn kuukausierä tulee maksettavaksi vasta kun Nollasi on toimitettu. Vuokraamalla Nollaa matkailijoille, voit pienellä vaivalla kuolettaa vuokratuloilla rahoituskulut.

Nolla toimitettuna ja asennettuna kohteeseen
31 000 € + toimituskulut kohteesta riippuen
(sisältäen alv. 24%)

Ennakkotilauslomake
Please fill all required field

Yhteystiedot

Summa 200,00 (includes 18,18 VAT)

Maksutavat

  • Maksa Paytrailin kautta. Voit maksaa verkkopankista tai luottokortilla.

Henkilökohtaisia tietoja käytetään tilausten käsittelyssä, sivuston käyttökokemuksen tukemisessa ja muissa tarkoituksissa kuten on esitetty privacy policy.