Isosaari 4

Puutausta

Isosaari 4

Lat: 60.104811977638, Lng: 25.053653786349

Alkaen: 187,00

Isosaaren linnakesaari

Isosaari on yksi Helsingin seudun uloimmista saarista ja kulttuurihistoriallisesti merkittävä kohde. Nähtävyydet ja luonto ovat ainutlaatuisia. Saaressa sijaitsee seitsemän Nolla -mökkiä sekä yleinen sauna. Jokaisen Nollan käytössä on oma kanootti sekä yhteinen EGG-Grilli.

Liikennöinti

Liput Isosaareen ja takaisin kuuluvat hintaan. Kyytiin pääset näyttämällä tilausvahvistusta. Saareen liikennöidään Helsingin kauppatorilta päivittäin 30.4. – 30.9. välisenä aikana. Venekuljetus lähtee kauppatorilta klo 12.00. Paluukuljetus Isosaaren satamasta seuraavana päivänä klo 11.00. Matka-aika on noin 30 minuuttia. Lisätietoja Isosaaresta osoitteessa https://visitisosaari.fi

Yöpyminen Nollassa

Nolla-mökeissä on aurinkovoimala, joka sääolosuhteiden mukaan tuottaa vuorokaudessa energiaa noin kahden puhelimen ja tietokoneen lataukseen. Isosaaressa on lisäksi hyvä verkon kattavuus, joka mahdollistaa myös etätyöskentelyn kohteessa.

Nollat on varustettu liedellä ja lämmittimellä. Varustukseen kuuluu ruoanlaittovälineet ja astiasto. Mökistä löytyy vuodepaikat täkkeineen ja tyynyineen kahdelle aikuiselle. Retkellesi tarvitset mukaan eväät, sopivan varustuksen sekä liinavaatteet tai makuupussin. Kun olet tehnyt varauksen, sinulle toimitetaan ovikoodi, jolla pääset Nollaan sisään.

Painotamme vastuullista ja hiilineutraaliuteen tähtäävää luontomatkailua. Tästä syystä Nolla tulee jättää seuraavaa yöpyjää varten siihen kuntoon kuin se saapuessasi oli. Viethän myös roskat keräyspisteeseen. Veloitamme siivoamattomasta Nollasta täyden yön hinnan ja hyvitämme sen seuraavalle asiakkaalle sataprosenttisesti.

Isosaari 4

Helsinki

Isosaari