Rauhoittumisen retriitti

Koe merellinen retriitti autiolla saarella

Tervetuloa palauttavalle retriitille autiolle saarelle. Rauhoittumaan, voimaantumaan, maadoittumaan ja nauttimaan laatuajasta ystävän tai läheisen kanssa.

Kahden yön retriitissä pääset yöpymään upeassa Nolla-mökissä, nauttimaan luonnon parantavasta vaikutuksesta, ohjatusta meditaatiosta, hoitavista äänimaljoista sekä voimavaroja tukevista kirjoitusharjoituksista. Luonnossa oleminen tutkitusti mm. tasapainottaa hermostoa, kohentaa mielialaa, rauhoittaa, lievittää stressiä ja parantaa vastustuskykyä. Yhdistettynä palauttaviin tekniikoihin, näkökulmia avartaviin harjoituksiin ja yhdessäoloon, olet retriitin jälkeen uudistunut keholtasi, mieleltäsi ja sielultasi.

Retriitin näyttämönä toimii Tvijälpin saari Espoon itäsaaristossa. Saaren kaunis luonto tarjoaa henkeäsalpaavat puitteet retriitin ohjelmalle. Retriitin aikana pääset meditoimaan saaristokallioilla, nauttimaan äänimaljojen soinneista taivasalla, ja nukkumaan merimaiseman avauttuessa edessäsi. Saarella pääset kokemaan autiosaarimaista tunnelmaa ja helposti saavutettavasta sijainnista huolimatta, olet täysin irrallaan arjesta ja kaupungin hälinästä.

Saaren luonto on kiehtovaa ja monipuolista. Eteläosaa hallitsevat silokalliot ja pohjoisosaa rehevät metsät. Hienoja rantaniittyjä ja iäkkäitä käkkärämäntyjä voi ihastella ympäri saarta. Pohjoispuolella sijaitsee myös luonnontilainen pieni hiekkaranta. Korkeusero ja runsas puusto katkaisevat tunnelman mantereen sekä saaren välillä, joten saarella pääsee todella rauhoittumaan luonnon äärelle.

Lähtösatamaan pääsee Helsingin keskustasta metrolla n. 10 minuutissa ja venematka saarelle kestää ainoastaan n. 15 minuuttia.

titletitletitletitle

Retriitin harjoitukset sopivat kaikille, eivätkä vaadi aiempaa kokemusta.

Varustauduthan retriitille sään mukaisesti, sillä olemme aidosti luonnossa retriitin ajan. Saaren ainoat sisätilat ovat lämmitetyt Nolla-mökit, joiden suojassa on hyvä uppoutua kirjoitusharjoitusten pariin sateen yllättäessä. Keskimmäisenä retriittipäivänä pääsemme hemmottelemaan itseämme Hotel Hanasaaren hulppeassa saunassa, jossa voit virkistäytyä sekä uima-altaassa että meressä tilata vaikkapa lasillinen kuohuvaa.

Retriitin aikataulu on suunniteltu väljäksi, jotta saisit nauttia kiireettömyyden tunteesta, viettää aikaa ystävän kanssa ja antaa hermoston palautua luonnon keskellä. Suosittelemme puhelimen laittamista lentotilaan päivien ajaksi, mutta ymmärrämme hyvin, jos haluat ikuistaa Tvijälpin valokuvin - kukapa ei haluaisi!

Retriitin ohjelma

Päivä 1
klo 16.30 Lähtö Keilaranta Marinasta
klo 17.30-19 Retriitin aloitus & luontomeditaatio
klo 19 Yhteinen illallinen
Klo 20.30-21.30 Iltakuulumiset & kirjoitusharjoitus
Klo 21.30-22 Äänimaljarentoutus luonnossa
Klo 22 Iltapala

Päivä 2
Klo 7.30-9 Aamumeditaatio & lempeää liikettä merimaisemassa
Klo 9 Aamupala
Klo 10.30 Venematka Hanasaareen
Klo 11-13 Yksityinen maisemasauna & uiminen Hotel Hanasaaressa
Klo 13 Venematka Tvijälpiin
Klo 13.30 Yhteinen lounas
Klo 14.30-15.30 Hoitava rentoutus metsässä
Klo 18 Yhteinen illallinen
Klo 20-21 Iltakuulumiset ja kirjoitusharjoitus ilta-auringossa
Klo 21 Iltapala

Päivä 3
Klo 7.30-9 Äänimaljameditaatio & kirjoitusharjoitus merimaisemassa
Klo 9-11 Runsas piknik-aamupala & retriitin sulkeminen
Klo 11 Mökkien tyhjennys
Klo 12 Lähtö saarelta

Ajankohdat
17.-19.6.
5.-7.8.
19.-21.8.

Hinnat
2 hlö / mökki
450€ / hlö
3 hlö / mökki
390€ / hlö

Ohjelmaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Retriitin ajan vapaassa käytössä on soutuveneitä, yksikkökajakkeja ja SUP-lautoja niille, jotka haluavat nauttia maisemista vedestä käsin.

Hinta pitää sisällään retriitin ohjelman, majoituksen, venekyydit, ruokailut, yksityisen saunavuoron Hotel Hanasaaressa sekä retriittimuistikirjan ja meditaatioalustan. Mökkiin mahtuu mukavasti majoittumaan myös kolme aikuista, sillä levitettynä vuode ulottuu koko mökin leveydelle.

Muistathan, että Nolla ei ole hotelli, vaan kokonaisvaltainen luontomatkailuelämys. Pakkaathan siis reppuusi mukaan reilusti retkimieltä ja teemme yhdessä retriitistä ikimuistoisen!

Voit ilmoittaa itsesi ja ystäväsi Rauhoittumisen retriitille lähettämälle meille viestiä yhteydenottolomakkeella https://nollacabins.com/yhteydenotto

Retriitin ohjaa Saija Uussaari. Saija on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, joogaopettaja sekä reiki- ja äänimaljahoitaja. Saijan tapa olla läsnä on rauhallinen, välitön ja lempeä. Tvijälpin retriitit Saija halusi suunnitella mahdollisimman kiireettömiksi ja palauttaviksi. Voit tutustua Saijaan ja hänen tarjoamiin palveluihin osoitteessa www.joogaholiaa.fi.

Voit tehdä alustavan retriittivarauksen koko mökkikuntasi puolesta. Alustava varaus on voimassa 5 päivää, jonka jälkeen varaus tulee vahvistaa. Ilmottautuminen on sitova, mutta mökin henkilömäärää (2-3hlö) voidaan muuttaa myöhemmin ja retriitin lopullinen hinta määräytyy sen mukaan. Lopullinen henkilömäärä tulee olla tiedossa viimeistään yksi kuukausi ennen retriitin ajankohtaa. Ilmoittautumisen jälkeen lähetämme laskun varausmaksusta sähköpostitse. Varausmaksu on 300 €/mökki, joka erääntyy maksettavaksi heti. Retriitin lopullinen hinta tulee maksettavaksi kuukausi ennen ajankohtaa. Retriitin järjestäjällä on oikeus perua retriitti ylivoimaisen esteen tai vähäisen osallistujamäärän vuoksi.

Huomioithan, ettei saarella ole juoksevaa vettä sekä se on osittain vaikeakulkuinen. Jos sinulla on akuutteja terveysongelmia, emme suosittele yöpymistä saarella. Saari ei ole yksityinen, joten saarella saattaa olla myös muita retkeilijöitä. Nolla-mökeissä on aurinkopaneelilla toimiva sähköpistorasia ja virtaa on saatavilla laitteiden lataukseen sääolosuhteista riippuen.

title
title
title
title

Yhteystiedot

info@nollacabins.com

Puhelin: +358 10 384 5000 (klo 10-16)