Usein kysytyt kysymykset

Kysyttävää

Tältä sivulta löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, laita meille viestiä osoitteeseen info@nollacabins.com.

title
Saako Nollaan ottaa lemmikin?
Jokaisessa kohteessamme on erikseen lemmikkimökkejä, joihin lemmikin saa ottaa mukaan. Voit valita lemmikkiystävällisen mökin varausvaiheessa.
title
Onko Nollassa pistorasiaa?
Nollamökeissä on pistorasiat. Tvijälpissä aurinkopaneelit tuottavat sähköä laitteiden lataamiseen. Viikinsaaren Nollat on kytketty sähköverkkoon.
title
Voiko Nollan ostaa omaksi?
Tällä hetkellä emme myy Nollia omaan käyttöön. Tilanne voi kuitenkin muuttua tulevaisuudessa.
title
Onko Nollassa WC?
Mökeissä ei ole WC:tä. Kohteesta riippuen Nollan alueelta löytyy mökkiläisten yhteiskäyttöön tarkoitettu sisä-WC tai kuivakäymälä.
title
Onko Nollassa lämmitys?
Kyllä. Uusiutuvalla energialla toimiva liesi toimii myös lämmittimenä ja mahdollistaa yöpymisen mökissä viileämpinä kevät- tai syysöinä. Viikinsaaren kohteessamme mökeistä löytyy sähköpatteri.
title
Onko Nollassa jääkaappia?
Ei. Suosittelemme pakkaamaan kylmäsäilytystä vaativat eväät kylmälaukkuun.
title
Kuinka monta henkilöä Nollassa voi yöpyä?
Nolla on kooltaan ja varusteiltaan optimaalinen kahdelle henkilölle. Mökkiin on kuitenkin mahdollista majoittua myös perheen pienimpien kanssa, sillä sängyt on mahdollisuus levittää yhdeksi suureksi pediksi. Mikäli mökkiin majoittuu enemmän kuin kaksi henkilöä, valitsethan varausvaiheessa lisähenkilöt lisäpalveluista.
title
Mitä majoituksen hintaan kuuluu?
Hintaan kuuluu majoitus Nollassa. Viikinsaaren kohteessa venelippua ei tarvitse erikseen ostaa. Voit valita haluamasi aktiviteetit lisäpalveluista.
title
Mitä pakata mukaan Nollaan?
Tarvitset mukaan lakanat tai makuupussin, säänmukaisen vaatetuksen sekä hyvät eväät! Herkkäunisten kannattaa pakata kesäisin myös silmälaput mukaan. Tvijälpin kohteessa vettä ei ole saatavilla saaressa, joten omat juoma- ja tiskivedet tulee pakata mukaan.
title
Tarvitseeko Nollaan tuoda omat vedet?
Riippuu kohteesta. Tvijälpin saarella ei ole juoksevaa vettä, joten omat vedet tulee pakata mukaan retkelle. Viikinsaaressa on vesivessa, mutta saarelta ei löydy vesipistettä.
title
Voiko Nollassa laittaa ruokaa?
Kyllä! Nollasta löytyy liesi, tarvittavat ruoanlaittovälineet sekä kertakäyttöastiat. Tvijälpin saarella on Nollan grillikatos, jossa on kaasugrilli ja grillaukseen tarvittavat välineet. Viikinsaaresta löytyy yleinen grillipaikka.
title
Onko Nolla-mökeissä verhot?
Mökeissä on aurinkoverho isoon ikkunaan sekä ovessa rullaverho. Aurinkoverho löytyy sänkyjen alta laatikosta. Herkkäunisten kannattaa pakata mukaan unimaski valoisia kesäöitä varten.
title
Voiko kohteissa saunoa?
Tvijälpin saarella ei ole saunaa. Viikinsaaressa sauna lämpiää joka päivä poikkeuspäiviä lukuunottamatta klo 15-18.
title
Tarvitseeko Nolla-mökkeihin ottaa omat petivaatteet ja lakanat?
Nollassa on laadukkaat peitot ja tyynyt, mutta viileämpinä öinä keväisin ja syksyisin makuupussin käyttö voi olla suositeltavaa. Omat lakanat tulee ottaa mukaan, mutta voit myös halutessasi vuokrata lakanat meiltä.
title
Voinko lisätä lisäpalveluita varaukselleni lähempänä retkeä?
Kyllä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpotitse tai soittamalla ja tiedustella saatavuutta. Suosittelemme kuitenkin varaamaan lisäpalvelut varauksen yhteydessä, jotta varmistat saatavuuden.
title
Onko Nollailu mahdollista myös talvella?
Tvijälpin ja Viikinsaaren Nollat soveltuvat myös talvikäyttöön, mutta tällä hetkellä olemme auki vain lokakuun loppuun. Todennäköisesti tulevaisuudessa Nollailu on mahdollista myös talvella.
title
Mistä voin tarkistaa, mitä lisäpalveluita olen valinnut varaukselleni?
Valitsemasi lisäpalvelut ja veneen lähtöajan näet varausvahvistuksestasi.
title
Onko kohteissa ravintola tai muita palveluita?
Viikinsaaressa on mm. ravintola, kahviloita ja saarishop. Muistathan tarkistaa niiden aukioloajat etukäteen. Tvijälpin saarella ei ole palveluita.
title
Parkkipaikat
Nollalla ei ole parkkipaikkoja satamien läheisyydessä. Tarkistathan parkkipaikat kaupunkien tai kuntien sivuilta.
title
Esteettömyys
Tvijälpin kohteemme ei ole esteetön, sillä maasto on paikoittain vaikeakulkuista. Viikinsaareen kohteeseen pääsy on esteetön. Viikinsaaressa mökkiin numero 5 kulkee pyörätuoliramppi ja saarella on esteetön WC.
title
Voinko perua tai siirtää varaukseni?
Varauksen voi peruuttaa viimeistään kaksi viikkoa ennen varauksen alkua. Tällöin perimme varausmaksun 20%. Varauksen siirtoa voi kysyä asiakaspalvelustamme. Varausehdot löytyvät kohdesivuilta.
Kokemuksia ja blogeja
title
Retkipaikka

Retkipaikan toimittaja Anitra tutustui kesäiseen Isosaareen ja vietti yön Nolla-mökissä. Lue artikkeli täältä.

title
Outdoor family

Outdoor Family -blogin Johanna perheineen vieraili syksyisessä Isosaaressa. Lue blogiteksti täältä.

title
Mondo

Mondo testasi yön Espoon Tvijälpin Nolla-mökissä. Lue juttu täältä.

Yhteystiedot

info@nollacabins.com

Puhelin: +358 10 384 5000 (klo 10-16)