Yritykset & ryhmät

Ainutlaatuiset yritysretket ja ryhmätapahtumat luonnonhelmassa!

Haluatko viedä työhyvinvoinnin edistämisen uudelle ulottuvuudelle tai tarjota mieleenpainuvan seikkailun yhteistyökumppaneillesi? Janoatko luonnonrauhaa, rentoutumista ja iloista yhdessäoloa ainutlaatuisissa maisemissa työporukkasi, yrityksesi tai vaikkapa urheilujoukkueesi kanssa? Tai ehkä ajatuksenasi on vain päästä nauttimaan yhteisestä, arvokkaasta ajasta lumoavan luonnon keskelle parhaimpien ystäviesi tai rakkaan kumppanisi kanssa. Oli lähtökohtasi mikä tahansa, Nollan luontokohteet tarjoavat upean ympäristön yhteisille elämyksille. Mökkien suuret ikkunat ja telttaa muistuttava arkkitehtuuri luovat yhteyden ympäröivään luontoon. Luonnon keskellä arki ja kiire haihtuvat, hengitys tasaantuu ja läsnäolo helpottuu.

Räätälöimme majoituspaketin juuri sinun ja porukkasi tarpeesi huomioon ottaen. Majoitukseen sisältyy toiveidenne mukaisesti erilaisia aktiviteetteja, kuten kajakointia, suppailua, joogaa sekä erilaisia itsensä kehittämisen kursseja. Meidän kauttamme onnistuvat myös ateriapaketit, risteilyt Helsingin saaristossa sekä esimerkiksi erätaitokurssit.

titletitletitletitletitletitletitle

Yritysretket

Tee retkestäsi ikimuistoinen valitsemalla Nolla-mökit yrityksesi virkistys- tai tyhy-päivään. Tarjoamme suunniteltuja paketteja, jotka sisältävät mökkimajoituksen lisäksi erilaisia aktiviteetteja ja palveluita. Voit valita mieltymystesi mukaan esimerkiksi opastettuja kajakoinnin tekniikkakursseja, virkistäviä joogatunteja tai rauhoittavia meditaatioita ja muita henkiseen kasvuun keskittyviä harjoituksia luonnon äärellä.

Ryhmät

Nollan ryhmäpaketit voidaan muodostaa toiveittesi mukaisesti esimerkiksi ystävä-, polttari- tai harrastusporukalle. Oli ryhmäsi mikä tahansa, saamme varmasti luotua juuri teidän toiveenne huomioiden unohtumattoman kokemuksen.

Yksityiset retket

Haluaisitko yllättää rakkaasi unohtumattomalla saaristoelämyksellä? Tai lähteä ystäväsi kanssa kokeilemaan kalaonneanne ja nauttimaan yhteisestä, rennosta ajasta merellä?

Nolla tarjoaa lukuisia erilaisia retkielämyksiä, kuten romanttisia illallisia kallioilla, yksityisiä melontakursseja, kalastusretkiä sekä yksityisiä saaristoristeilyjä idyllisellä puuveneellä. Risteilyjen aikana voidaan pysähtyä retkeilijöiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi Kauppatorille fiilistelemään tunnelmaa. Mahdollisuuksia on monia!

Otathan yhteyttä, niin suunnitellaan juuri sinun toiveittesi mukainen majoituspaketti tai retki.

Esimerkkejä retkistä

Tvijälp, 8–14 henkilöä

klo 14:00 Lähtö Tvijälpin saarelle Keilaranta Marinasta 50-luvun puuveneellä
klo 16:00 Joogatunti saarella
klo 18:00 Grillailua porukalla
klo 20:00 Iltamelonta, soutuveneen / kajakkien vuokraus
klo 21:00 Iltapalakori

klo 9–11 Aamupalabrunssi + kuohuvaa
klo 12:00 Lähtö Tvijälpin laiturista Keilaranta Marinaan 50-luvun puuveneellä

Sisältää välipalakorit

Hinta alk. 3500 €

Tvijälp, 8–14 henkilöä

klo 9:00 Aamupala kokouspaikassa
klo 10:00 Kokous (kokoustilat mantereella)
klo 13:00 Lounas
klo 14:00 Lähtö Tvijälpin saarelle 50-luvun puuveneellä
klo 16:00 Melontakurssi
klo 18:15 Illallinen saarella
klo 20:00 Saaristoristeily
klo 22:00 Iltapala

klo 10:00 Aamupala
klo 12:00 Lähtö Tvijälpin laiturista Keilaranta Marinaan 50-luvun puuveneellä

Sisältää välipalakorit

Hinta: alk. 4500 €

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme puhelimitse numeroon 010 384 5000 tai yhteydenottolomakkeen kautta ja kerro toiveistasi, niin saamme suunniteltua juuri sinulle ja ryhmällesi ainutkertaisen kokemuksen.

title
title
title
title

Yhteystiedot

info@nollacabins.com

Puhelin: +358 10 384 5000 (klo 10-16)