Nolla <3 Suomen luonnon­suojeluliitto

Yhteistyössä Suomen luonnon­suojeluliiton kanssa

Kauniit metsät, sileät kalliot ja kirkkaat vedet. Ainutlaatuiset luontokohteet ja puhdas ympäristö ovat pääosassa Nolla-mökkeilyssä. Nollaahan ei itse asiassa olisi ilman upeita paikkoja luonnonrauhassa. Siksi myös me haluamme kantaa vastuuta ja olla mukana työskentelemässä suomalaisen puhtaan luonnon säilyttämiseksi tuleville sukupolville. Tätä varten olemme tiivistäneet yhteistyötämme Suomen luonnonsuojeluliiton kanssa.

title
title

Lahjoitamme jokaisesta Nolla-mökissä yövytystä yöstä 5 euroa Suomen luonnon­­suojeluliitolle

title

Suojelu­kohteiksi olemme valinneet metsät, vedet ja ilmaston

Metsät

Metsä on suomalaiselle pyhä paikka. Puiden katveessa, raikkaassa tuoksussa sammalmättäällä ihminen lepää ja virkistyy. Suomen uhanalaisista lajeista noin 36 prosenttia elää ensisijaisesti metsissä. Suomen luonnonsuojeluliitto pitää huolta ja kamppailee sen puolesta, että metsämme säilyvät elinvoimaisina myös tuleville sukupolville. Se, että lajit kiikkuvat uhanalaisuuden rajoilla ei riitä. Niiden pitää voida olla elinvoimaisia. Luonnonsuojeluliitto haluaa lisätä metsien suojelua sekä vaikuttaa siihen kuinka metsiä käytetään.

title

Vedet

Vesi on yksi elämän perusedellytyksistä. Suomessa olemme tottuneita kirkkaisiin järviin ja jokiin, mutta vesistöjen tilanne ei kaikkialla ole optimaalinen. Luonnonsuojeluliitto työskentelee monin keinoin puhtaamman Itämeren ja sisävesien hyväksi, esimerkiksi tuoden tunnetuksi meidän jokaisen mahdollisuuksia vaikuttaa omien lähivesiemme suojeluun veden laadun parantamiseksi.

title

Ilmasto

Ilmastonmuutoksen vaikutukset luontoon ja ihmisyhteisöihin ovat huolestuttavia. Tällä hetkellä ilmasto muuttuu nopeasti ja vauhti tulee yhä kiihtymään, ellemme toimi nopeasti. Suomen luonnonsuojeluliitto kannattaa ilmaston lämpenemisen rajoittamista alle 1,5 asteen. Tämä edellyttää, että päästöjä vähennetään jyrkästi samalla kun luonnon ekosysteemien hiilinieluja ja -varastoja suojellaan sekä kasvatetaan. Suomen hiilinielujen tulisi sitoa enemmän hiiltä kuin päästöt aiheuttavat jo vuonna 2030. Toimimalla kestävänä esimerkkinä voimme kannustaa muita ihmisiä, alueita ja maita samaan.

title

Valitse seuraava kohteesi

Suomen luonnon­suojeluliitto

Yhteystiedot

info@nollacabins.com

Puhelin: +358 10 384 5000 (klo 10-16)