Hotelli Rantapuisto

Nolla x Marimekko

Hotelli Rantapuisto

Hotelli Rantapuisto sijaitsee meren rannalla, luonnon helmassa ja aivan kaupungin läheisyydessä. Näyttävä päärakennus valmistui 1960-luvulla pankin koulutuskeskukseksi keskelle itähelsinkiläistä luontoa.

Marimekon ja Nolla Companyn kanssa yhteistyönä toteutetussa Nolla-mökissä yövyt Rantapuiston upeassa miljöössä suomalaisen designin ympäröimänä. Maailman ainut Marimekko Nolla on upea luontomatkailukokemus yhdistettynä ekologiseen ja vastuulliseen tapaan majoittua.

Nolla toimii täysin uusiutuvalla energialla, ja sitä somistaa Marimekon tyylikkäät tekstiilit. Mökistä löydät kaksi vuodetta, lakanat, pyyhkeet ja kylpytakit sekä astiaston. Astuessasi ulos mökistäsi voit upottaa varpaasi rantahiekkaan ja kuunnella meren kohinaa.

Marimekko Nolla on nyt varattavissa! Huomioithan, että Nollan lahjakortteja ei voi käyttää Marimekko-Nollan varauksiin.

title
titletitletitletitletitle

Sisäänkirjautuminen Nollamökkiin tapahtuu Hotel Rantapuiston vastaanotossa, joka palvelee ympäri vuorokauden. Ovikoodi annetaan vastaanotosta sisäänkirjautumisen yhteydessä ja silloin tulee täyttää myös lain vaatima majoituskortti. Sisäänkirjautumisen aika on tulopäivänä klo 15:00 ja uloskirjautumisen aika lähtöpäivänä klo 12:00.

Hotelli Rantapuiston vastaanoton yhteystiedot:
reception@rantapuisto.fi
+358 290 3200 440
Furuborginkatu 3, 00980 Helsinki

Lemmikit ovat tervetulleita Nollamökkiin lisämaksusta, valitse tällöin lemmikki lisäpalveluista varauksen yhteydessä. Myös lisähenkilöitä on mahdollista lisätä varaukselle. Parkkipaikka on käytettävissä veloituksetta Nollan vieraille. Ilmoitathan autosi rekisterinumeron sisäänkirjautumisen yhteydessä.

Ilmaisen pysäköinnin lisäksi majoituksen hintaan kuuluu lakanat, pyyhkeet, kylpytakit, hotellin asukassauna ja wc-tilojen käyttö. Huomioithan, että Nollassa ei ole keittomahdollisuutta eikä vesipistettä. Hotel Rantapuiston alueella toimii kaksi ravintolaa, Furu ja Design Lounge. Aamiainen tarjoillaan ravintola Furussa, jossa voit aloittaa päiväsi upean merimaiseman äärellä takkatulen loimussa. Hotellin aamiainen on saatavilla Nollan asiakkaille 15 euroa per henkilö. Tee pöytävaraukset etukäteen alla olevien linkkien kautta:
Ravintola Furu: Varaukset — https://www.ravintolafuru.fi/varaukset
Design Lounge: Varaukset — https://www.ravintolafuru.fi/varaukset

Varausmuutoksia tai peruutuksia koskevissa asioissa voit olla yhteydessä Nollan asiakaspalveluun puhelimitse +358 10 384 5000 (klo 10-16) tai sähköpostitse info@nollacabins.com.

Varaa nyt

title
titletitletitletitle

Yhteystiedot

info@nollacabins.com

Puhelin: +358 10 384 5000 (klo 10-16)